€209.000
Stel deze woning samen
€ 209.000

Merwede

Stel deze woning samen

Deze eigenzinnige woning van Goedhuis valt op door het platte dak. Het is ook een van de meest voordelige vrijstaande woningen op de markt. Deze kwalitatieve en complete woning kan in drie maanden gebouwd worden, al vanaf € 209.000. Door innovatieve materialen en systemen is de woning enorm energiezuinig.

De gevel van deze moderne woning kun je naar wens aanpassen naar horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout, rood gemêleerd metselwerk of wit gekeimd metselwerk. De gevel van uitvoering Merwede hout bestaat uit horizontaal zwart Zweeds rabat hout. Deze ruime woning heeft in de basis zes ramen aan de voorzijde, één deur aan de rechter zijgevel, één raam aan de linker zijgevel en twee ramen en een dubbele deur aan de achterzijde.

Start met zelf samenstellen

Specificaties

Prijs € 209.000
Aantal slaapkamers 3
Woonoppervlakte 107 m2
Inhoud 398 m3
Goothoogte 6 meter
Nokhoogte 6 meter
Alle technische informatie

Maak kennis met Merwede

Een heerlijke ruime woning. Hier geniet je iedere dag van. Het gebruiksoppervlak van de de woning bestaat uit twee keer (begane grond en eerste verdieping) 6,7 m x 9,1 m. Een ruime 60 vierkante meter per verdieping dus. De woonkamer is 6,3 m x  3,0 m. De keuken is 3,0 m x 3,5 m. In ongeveer dezelfde afmetingen van de keuken bevinden zich een berging, WC, kast, technische kast (incl. meterkast). Op de eerste verdieping zijn standaard een badkamer en drie ruime slaapkamers aanwezig. De hoogte van de woning is 6,3 m.

Geen verrekeningen, stelposten en meerwerk: prijs = prijs

Betaal de woning pas bij oplevering. Geen termijnen of bouwdepot.

Tien procent meer woonoppervlak per kuub dan andere nieuwbouwhuizen door slim bouwsysteem.

Enorm goed geïsoleerd, gasloos en prettig binnenklimaat door damp-open constructie.

Extreem korte bouwtijd: binnen twee maanden van heipaal naar sleuteloverdracht.

Duurzaam en circulair: demontabel bouwen met bouwelementen.

Sterk, slank en extreem geïsoleerd

De wanden van een Goedhuis woning zijn extra dun en van speciaal materiaal. Hierdoor heeft een woning per kuub veel meer inhoud. De zogeheten sandwichpanelen hebben een dragende én isolerende functie. Aangezien het skelet van jouw woning sterk en flinterdun is, blijft er meer vloeroppervlak over. Goedhuis woningen hebben gemiddeld vijf tot tien procent meer woonoppervlak dan traditionele of houtskeletbouw woningen . Een Goedhuis-dak is daarnaast standaard extreem geïsoleerd (RC = 8) ten opzichte van een vereiste isolatiewaarde (RC = 6). Uiteraard zijn er nog meer voordelen.

Slimmer bouwen met Kingspan Tek

Het Kingspan TEK bouwsysteem is één van de meest innovatieve bouwsystemen op de markt. Goedhuis bouwt inmiddels tientallen nieuwe woningen per jaar met dit unieke bouwsysteem. Het bouwsysteem bestaat uit hoogwaardig geïsoleerde sandwichpanelen. Dit worden ook wel Structural Insulated Panels genoemd. De panelen lijken op wafelijsjes: twee vezelplaten met daartussen een isolerende QuadCore-polyurethaankern.

ontdek alle voordelen van Kingspan Tek

Ipad

Verschillende uitvoeringen

Bij Goedhuis hebben we drie uitvoeringen van deze ruime Goedhuis-woning samengesteld.

Merwede hout heeft horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout. De plint is van antraciet vezelcementplaat. De kozijnen zijn wit en zonder roedes.

Merwede keimwerk heeft een fraaie combinatie van horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat hout en wit gekeimd metselwerk. De plint is van antraciet vezelcementplaat. De kozijnen zijn zwart en met roedes.

Merwede steen is de derde uitvoering en bestaat uit horizontale geveldelen van zwart Zweeds rabat, gecombineerd met rood gemêleerd metselwerk. De kozijnen zijn wit en met roedes.

Je kunt de woning verder samenstellen door een extra kozijn of raam toe te voegen of door de slaapkamer op de eerste verdieping te vergroten.

bekijk alle uitvoeringen

Kies jouw droomwoning en ontdek direct jouw prijs!

Filters

Over Goedhuis

Goedhuis is toonaangevend in innovatie in de bouw van vrijstaande woningen. Wij bewijzen dagelijks dat woningen beter, sneller, slimmer en dus voordeliger gebouwd kunnen worden. Bij Goedhuis is de bouw van uw woning in goede handen!

Meer over ons

Contact

Goedhuis
Grotenoord 22
3341 LT Hendrik-Ido-Ambacht
info@goedhuis.nl

contact